Mijn Boek

Welkom op de pagina van Spirit en Spruitjes

Op deze pagina vind je informatie over dit prikkelende boek dat gaat over het alledaagse leven van jou en mij. Spirit en spruitjes zet aan tot inspiratie en verandering. Het neemt je mee in de wereld van het menselijk gedrag en het daagt je uit om voorbij het voor de hand liggende te kijken en te voelen. Het leert ons hoe we iedere dag opnieuw ons hart kunnen volgen en meer uit onszelf weten te halen. Een boek om te verslinden!

~ Ik wil eerlijk bekennen dat ik een diepgeworteld wantrouwen heb in mensen die zichzelf spiritueel noemen en van daaruit een soort ‘alwetendheid’ tentoonspreiden. Onder het mom van een ‘hoger’ bewustzijn weten ze anderen vaak precies te vertellen hoe het zit. De ‘alwetendheid’ op zichzelf toepassen blijkt echter een ander verhaal. Te vaak zie ik deze mensen met hun hoofd in de wolken, zonder de spruitjes in de grond. Ze zijn niet in staat om hun spirituele wijsheid te vertalen in het aardse leven. Spiritualiteit kan zo gemakkelijk een vlucht worden om de dagelijkse realiteit niet aan te gaan. Ik heb dan de neiging te zeggen: “Kom met je poten op de grond en houd op met luchtfietsen.” ~

~ Liefde gaat over verbondenheid en eenheid. Het is een samenvoegende kracht waarmee we onszelf en elkaar in het licht zetten en daarmee verlichting geven en verlichtend zijn. In liefde leven is consequent blijven kiezen voor liefde, in alles wat we doen. ~

Korte fragmenten uit Spirit en Spruitjes

Achtergrond

Over het boek.

Dit boek is een ode aan de schoonheid van het leven. Het laat ons voelen waar we staan en hoe we samen met anderen zin kunnen geven aan het alledaagse. In heldere en directe bewoordingen laat Albert ons voelen en zien wat er is en wat er mogelijk zou kunnen zijn. Hoe we optimaal gebruik kunnen maken van onze biologische oorsprong en zelfs onze stressmechanismen: vluchten, vechten of bevriezen. Doordat we komen te weten hoe deze voor ons werken en ons ook vaak tegenwerken helpt het ons deze effectiever in te zetten. Albert houdt ons daarbij een opwindend alternatief voor: dansen. Door soepel mee te bewegen met het leven (en ook met de pijn die we onderweg tegenkomen), te stoppen met overal op aan te haken en een duidelijke focus te hebben, is ieder mens in staat vol levenslust het leven te omarmen zoals het bedoeld is.

 “We zijn zoveel meer dan onze gedachten, emoties en impulsen. We gebruiken vaak maar zo’n klein deel van ons denken. Zodra mensen ontdekken dat ze de intelligentie van hun hele systeem – van hun lijf, denken, voelen, hart en intuïtie – ter beschikking hebben, gaat er een wereld vol mogelijkheden open. “

Met ‘Spirit en spruitjes’ brengt Albert op eigenzinnige wijze een ode aan het avontuur dat leven heet en aan ons vermogen tot verwondering. Want van alle emoties die we kennen, geeft verwondering de meest onverwachte oplossingen voor de vele vragen die het leven met zich meebrengt. Vanuit oprechte liefde voor mensen en het leven, triggered hij de lezer om eens wat vaker zijn ‘avonturenbril’ op te zetten en zich klaar te maken voor een fascinerende vlucht!

 

Bestel Spirit en Spruitjes

Boek Spirit en Spruitjes

Mijn Boek

Spirit en Spruitjes

€ 20,-

Recensies & Reviews

Spirit en spruitjes is mijn eerste boek. Een spannende en uitdagende onderneming! Op deze pagina wil ik jullie graag op de hoogte houden van alle reacties en recensies.

Stukje lezen

Lees een stukje uit mijn boek Spirit en Spruitjes

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.