Onze Power up trainingen

“Leef volop in je eigen avontuur en laat je energie zinderen”

Albert Aukes

Wil je bruisen van energie en volop je leven leven? Durf je in je eigen spiegel te kijken om te ontdekken wat voor oneindige power je hebt? Dan kun je terecht bij onze Power up your Spirit eendaagse, onze Power up your Spirit tweedaagse of onze Power up your Spirit Intensive van drie keer drie dagen.

Zodra je volledig aan staat, ben je in staat zuiver aan en in te voelen en kun je jezelf, anderen en situaties beter aansturen en beïnvloeden.

Stilstaan bij wie je bent en waar je mogelijkheden liggen, ontdek je het beste in groepsverband. Het is de snelste manier om aan je zelf te werken. In een groep worden patronen, mechanismen en talenten snel zichtbaar. De zichtbare en onzichtbare dynamiek in jezelf en de groep is het werkmateriaal.

Door letterlijk tijd te investeren en te vertragen, krijg je een energieboost en komt er een versnelling in je persoonlijke ontwikkeling. In het programmaaanbod zit een duidelijke opbouw. Jouw ontwikkelvraag is uitgangspunt voor iedere training en maakt deze uniek.

Meld je aan voor een training

Door letterlijk tijd te investeren en te vertragen in alles wat je doet, krijg je een energieloos en komt er een versnelling in je persoonlijke ontwikkeling. Kies uit het onderstaande aanbod wat jou het meest aanspreekt!

Power UpOchtend

Ochtend Training
35,-
  • In deze dag leer je hoe je de eigen energiemotor aan kunt zetten.ochtend
8 mei

De Energiemotor

Tweedaagse Training
795,-
  • In deze twee dagen leer je de eigen energiemotor te besturen en hanteren.
Nieuw

Power Up Intensive

Driedaagse Training
1195,-
  • Je leert elkaars energie te verstaan en je leert een energie enegator voor elkaar te zijn.

* Voor bedrijven zijn de prijzen exclusief BTW.