Intensive

“Ik besta omdat jij bestaat, ik ben door ons.”

(Ubuntu filosofie)

De Power Up Intensive gaat over jou en de groep en de wijze hoe jij je vermogens en talenten in interactie verder activeert, intensiveert en inzet door middel van je eigen en elkaars leer- en ontwikkelvragen.

Je weet je eigen energiemotor al te besturen en nu ga je elkaars energie leren beïnvloeden, sturen en samenvoegen. Je staat versteld van de power en energie van de groep als de samenvoeging er is. Je zult een sterke flow ervaren en zelf in een flow staat komen.

De Power Up Intensive is een serie van drie keer een driedaagse.  De intensive is alleen toegankelijk voor deelnemers die de energiemotor gedaan hebben.

Samen met de groep help je elkaar om antwoorden te vinden en verder te groeien. Je bent elkaars ogen en oren. Elkaars coach en leermeester. Jullie vormen samen het Power Up programma wat zich spelenderwijs ontvouwt. De kracht hiervan is dat de focus op het leerproces blijft en dat door het helpen van elkaar de eigen vraagstukken beter begrepen worden. De gevonden antwoorden helpen jou in je ontwikkeling en geven de anderen uit de groep naast zelfinzicht ook inzicht in jou.

Hierdoor leer je beter op jezelf en de mensen om je heen en hun vraagstukken te anticiperen. Daarnaast leer je door de bijzondere opzet van de training anderen te helpen bij het zoeken naar antwoorden op ontwikkelvragen.

“Zelfontwikkeling via de ander is dé sleutel naar innerlijke vrijheid, succes en leven vanuit wie je werkelijk bent.”

Deze training helpt je om beter in je eigen energie te staan en vanuit die krachtbron het logisch te vinden dat je voortdurend gebruik maakt van de ander als spiegel. De kritische ogen en oren van anderen worden een deel van jou om je zelf te zien en te horen. Hiermee vergroot je je eigen autonomie en invloed en kun je beter richting en sturing aan je leven geven. Je weet je hierdoor ook meer gezien en gehoord.

Power Up Intensive

Driedaagse Training
1195,-
  • Je leert elkaars energie te verstaan en je leert een energie enegator voor elkaar te zijn.